KeLy 2015-2017 (P8-9)

Miten pääsen toimintaan mukaan?

Ota yhteyttä joukkueeseen tästä linkistä.

Tutustu toimintaan. Käy harjoituksissa. Pelaajalla mahdollisuus tutustua toimintaan 5 kertaa.

Hanki pelaajalisenssi ja varmista vakuutusturva eli voit hankkia vakuutuksen Salibandyliiton Nuorten pelipassin yhteydessä tai varmista että lapsesi tapaturmavakuutus kattaa salibandytoiminnan.

Suorita kausimaksu saatuasi laskun. Edustusoikeus harjoitus- ja sarjapeleissä edellyttää sählypassin hankkimista sekä kausi- ja jäsenmaksun suorittamista.

Tsemppiä harjoituksiin ja peleihin.

Tervetuloa 2015-2017 (P8-9) joukkueeseen kaudelle 2023-24

Joukkueessa pelaa 2015 -2017 syntyneitä poikia ja tyttöjä periaatteella "jokainen saa pelata". Pyrimme tarjoamaan nuorille ohjatun harrastusmahdollisuuden salibandyn parissa, jossa kilpailulliset tavoitteet ovat toissijaisia. Uudet pelaajat kaudelle 2023-2024 ovat tervetulleita harjoituksiimme koko kauden.

Jotta kaikilla olisi mukavaa harjoituksissa, kannattaa tutustua KeLy:n reilunpelin sääntöihin.

Missä ja Milloin?

   
PaikkaPäiväAika
Kellon kouluTo18.00-19.30
Kellon kouluLa11.00-12.30

 

Varusteet

Pelaajilla tulisi olla sisäliikunta varustus ts. t-paita, shortsit ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja salibandymaila. Edellytämme, että pelaajat käyttävät salibandyssä hyväksyttyjä suojalaseja.

Vakuutus

Pelaajat rekisteröidään ja vakuutetaan huoltajien toimesta salibandyliittoon seuralta saatujen ohjeiden mukaan.

Kellon Lyönti ry. edellyttää, että jokaisella seuran junioripelaajalla on Salibandyliiton pelaajalisenssi eli Säbäkipinäpelipassi tai Lasten pelipassi. Pelaajalisenssin voi hankkia joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutuksettoman lisenssin voi ottaa vain, jos junioripelaajalla on urheilutoiminnan kattava oma vakuutus. Lisenssinmaksusta ja mahdollisesta omasta vakuutustodistuksesta tulee toimittaa kopio joukkuejohtajalle. 

Pelaajalisenssi on lunastettavissa sivun laidassa olevan linkin kautta.

Valmentajat

Elias Laurila, Janne Ylikärppä ja Esa Aalto

Joukkueenjohtaja

Janne Ylikärppä