Pallopelikerho

Ilmoittautuminen kerhoon

Pyrimme siihen, että kaikki mahtuvat mukaan.

Ota yhteyttä valmentajiin tästä linkistä.

Laskutus suoritetaan kahdessa erässä, syksyllä 30 € ja keväällä 30€.

Maksuihin sisältyy  jäsenmaksu.


Huom! Huoltajan tulee huolehtia, että pelaajalla on vakuutus kunnossa.

Tervetuloa Pallopelikerhoon kaudelle 2023-2024

Pallopelikerho on tarkoitettu 2016 - 2018 syntyneille tytöille ja pojille jotka ovat aloittamassa harrastusta. Kerhon toiminta keskittyy salibandyn alkeiden opetteluun erillaisten vertaispelien avulla. Monelle lapselle kerho tulee olemaan myös ensimmäinen askel kohti seuratoimintaa. Seurassa / joukkueessa on omat toimintamallit ja säännöt, joita tullaan myös opettamaan lapsille. Pallopelikerho toimii myös ponnahduslautana P8 juniori joukkueeseen.

 

Yhteystiedot

 

Ota yhteyttä valmentajiin tästä linkistä.

 

Missä ja Milloin?

Paikkana on Kiviniemen koulun liikuntasali,
lauantaisin klo 10-11. Kerhon toiminta alkaa 2.9.2023

 

Jotta kaikilla olisi mukavaa kerhossa, kannattaa tutustua KeLy:n reilunpelin sääntöihin.

Varusteet

Kerholaisilla tulisi olla sisäliikunta varustus ts. t-paita, shortsit tai kevyet verkkarit ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät. Jos on oma salibandymaila, se on hyvä ottaa mukaan. Oikea mailan mitta on noin maasta navan korkeudelle. Muutamia mailoja on tarjolla myös kerhon puolesta.

Edellytämme myös, että kerholaiset käyttäisivät salibandyssä hyväksyttyjä suojalaseja. Jos on omat silmälasit, ei suojalaseja välttämättä tarvitse käyttää.

Vakuutus 

Pelaajat vakuutetaan huoltajien toimesta.

Kellon Lyönti ry. edellyttää, että jokaisella seuran junioripelaajalla on urheilutoiminnan kattava oma vakuutus. Vakuutuksen kattavuus kannattaa selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ja pyytää siitä erillinen todistus. Omasta vakuutustodistuksesta tulee toimittaa kopio joukkueenjohtajalle.


Ota yhteyttä valmentajiin tästä linkistä.