Pallopelikerho

Ilmoittautuminen kerhoon

Pyrimme siihen, että kaikki mahtuvat mukaan.

Ota yhteyttä valmentajiin tästä linkistä.

Laskutus suoritetaan kahdessa erässä, syksyllä 30 € ja keväällä 30€.

Maksuihin sisältyy  jäsenmaksu.


Huom! Huoltajan tulee huolehtia, että pelaajalla on vakuutus kunnossa.

Tervetuloa Pallopelikerhoon kaudelle 2021-2022

Pallopelikerho on tarkoitettu 2015 - 2017 syntyneille tytöille ja pojille jotka ovat aloittamassa harrastusta. Kerhon toiminta keskittyy salibandyn alkeiden opetteluun erillaisten vertaispelien avulla. Monelle lapselle kerho tulee olemaan myös ensimmäinen askel kohti seuratoimintaa. Seurassa / joukkueessa on omat toimintamallit ja säännöt, joita tullaan myös opettamaan lapsille. Pallopelikerho toimii myös ponnahduslautana G-juniori joukkueeseen.

 

Kauden avaus lauantaina 21.08.2020

Yhteystiedot

Pallopelikerhon toiminnasta vastaa Esa Aalto.

Ota yhteyttä valmentajiin tästä linkistä.

 

Missä ja Milloin?

Paikkana on Kiviniemen koulun liikuntasali,
lauantaisin klo: 10.00 - 11.00

 

Jotta kaikilla olisi mukavaa kerhossa, kannattaa tutustua KeLy:n reilunpelin sääntöihin.

Varusteet

Kerholaisilla tulisi olla sisäliikunta varustus ts. t-paita, shortsit tai kevyet verkkarit ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät. Jos on oma salibandymaila, se on hyvä ottaa mukaan. Oikea mailan mitta on noin maasta navan korkeudelle. Muutamia mailoja on tarjolla myös kerhon puolesta.

Edellytämme myös, että kerholaiset käyttäisivät salibandyssä hyväksyttyjä suojalaseja. Jos on omat silmälasit, ei suojalaseja välttämättä tarvitse käyttää.

Vakuutus ja pelaajalisenssi (Kerhopelipassi tai Pelipassi)

Pelaajat rekisteröidään ja vakuutetaan huoltajien toimesta salibandyliittoon seuralta saatujen ohjeiden mukaan.

Kellon Lyönti ry. edellyttää, että jokaisella seuran junioripelaajalla on pelaajalisenssi (Kerhopelipassi tai Pelipassi). Pelaajalisenssin voi hankkia joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutuksettoman lisenssin voi ottaa, jos junioripelaajalla on urheilutoiminnan kattava oma vakuutus. Vakuutuksen kattavuus kannattaa selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ja pyytää siitä erillinen todistus. Lisenssinmaksusta ja mahdollisesta omasta vakuutustodistuksesta tulee toimittaa kopio joukkueenjohtajalle.

Pelaajalisenssi on lunastettavissa tästä

Mikäli junioripelaajalla on urheilutoiminnan kattava oma vakuutus riittää kun lunastaa edm. osoitteesta pelkän lisenssin.


Ota yhteyttä valmentajiin tästä linkistä.