KeLy 2014 (P10)

Miten pääsen toimintaan mukaan?

Ota yhteyttä joukkueeseen tästä linkistä.

Tutustu toimintaan. Käy harjoituksissa. Pelaajalla mahdollisuus tutustua toimintaan 5 kertaa.

Hanki pelaajalisenssi ja varmista vakuutusturva eli voit hankkia vakuutuksen Salibandyliiton Nuorten pelipassin yhteydessä tai varmista että lapsesi tapaturmavakuutus kattaa salibandytoiminnan. 

Suorita kausimaksu saatuasi laskun. Edustusoikeus harjoitus- ja sarjapeleissä edellyttää sählypassin hankkimista sekä kausi- ja jäsenmaksun suorittamista.

Tsemppiä harjoituksiin ja peleihin.

Tervetuloa 2014 (P10) joukkueeseen kaudelle 2023-24

Joukkueessa pelaa 2014 -2015 syntyneitä poikia ja tyttöjä periaatteella "jokainen saa pelata". Pyrimme tarjoamaan nuorille ohjatun harrastusmahdollisuuden salibandyn parissa, jossa kilpailulliset tavoitteet ovat toissijaisia. Uudet pelaajat kaudelle 2022-2023 ovat tervetulleita harjoituksiimme koko kauden.

Jotta kaikilla olisi mukavaa harjoituksissa, kannattaa tutustua KeLy:n reilunpelin sääntöihin.

Missä ja Milloin?

Paikka Päivä Aika
Kellon koulu  Ti17.00 - 18.30
Kellon kouluKe17.45 - 19.30

 

Varusteet

Pelaajilla tulisi olla sisäliikunta varustus ts. t-paita, shortsit ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja salibandymaila. Edellytämme, että pelaajat käyttävät salibandyssä hyväksyttyjä suojalaseja.

Vakuutus

Pelaajat rekisteröidään ja vakuutetaan huoltajien toimesta salibandyliittoon seuralta saatujen ohjeiden mukaan.

Kellon Lyönti ry. edellyttää, että jokaisella seuran junioripelaajalla on Salibandyliiton pelaajalisenssi eli Säbäkipinäpelipassi tai Lasten pelipassi. Pelaajalisenssin voi hankkia joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutuksettoman lisenssin voi ottaa vain, jos junioripelaajalla on urheilutoiminnan kattava oma vakuutus. Lisenssinmaksusta ja mahdollisesta omasta vakuutustodistuksesta tulee toimittaa kopio joukkuejohtajalle. 

Pelaajalisenssi on lunastettavissa sivun laidassa olevan linkin kautta.

Valmentajat

Janne Krankka, Juha-Matti Kanniainen, Aleksi Talman ja Tero Vainionpää

Joukkueenjohtajat

Mikko Huttunen ja Ossi Salo