KeLy D2 2008

Aava Mobile tukee joukkuettamme kaudella 2018-2019

Miten pääsen toimintaan mukaan?

Ota yhteyttä E2008 joukkueeseen tästä linkistä.

Tutustu toimintaan. Käy harjoituksissa. Pelaajalla mahdollisuus tutustua toimintaan 5krt.

Hanki pelaajalisenssi ja varmista vakuutusturva eli voit hankkia vakuutuksen Pelipassin yhteydessä tai varmista että lapsesi tapaturmavakuutus kattaa salibandytoiminnan.

Suorita kausimaksu saatuasi laskun. Edustusoikeus harjoitus - ja sarjapeleissä edellyttää Pelipassin hankkimista sekä kausi- ja jäsenmaksun suorittamista.

Tsemppiä harjoituksiin ja peleihin.

 

Tervetuloa E-2008 joukkueeseen 
kaudelle 2020 - 2021

Joukkue muodostetaan ikäluokasta 2008 syntyneistä pojista ja tytöistä periaatteella "jokainen saa pelata". Pyrimme tarjoamaan nuorille ohjatun harrastusmahdollisuuden salibandyn parissa jossa kilpailulliset tavoitteet ovat toissijaisia.

Kaudella 2019-2020 pelaamme Salibandyliiton aluesarjaa sekä Leijonaliigaa. Lisäksi osallistumme vähintään yhteen turnaukseen.

Jotta kaikilla olisi mukavaa harjoituksissa, kannattaa tutustua KeLy:n reilunpelin sääntöihin.

Harjoitusten jatkumisesta tiedotamme poikkeusolojen päätyttyä.

Varusteet

Harjoituksissa pelaajilla tulisi olla sisäliikuntavarustus ts. t-paita, shortsit ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja salibandymaila. Edellytämme, että pelaajat käyttävät salibandyssä hyväksyttyjä suojalaseja.

Vakuutus

Pelaajat rekisteröidään ja vakuutetaan huoltajien toimesta salibandyliittoon seuralta saatujen ohjeiden mukaan.

Kellon Lyönti ry. edellyttää, että jokaisella seuran junioripelaajalla on pelaajalisenssi. Tällä kaudella oikea lisenssi D2-joukkueen pelaajille on Kisamaailman Pelipassi. Pelaajalisenssin voi hankkia joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutuksettoman lisenssin voi ottaa, jos junioripelaajalla on urheilutoiminnan kattava oma vakuutus. Lisenssinmaksusta ja mahdollisesta omasta vakuutustodistuksesta tulee toimittaa kopio joukkuejohtajalle.

Pelaajalisenssi on lunastettavissa sivun laidassa olevan linkin kautta.

Mikäli junioripelaajalla on urheilutoiminnan kattava oma vakuutus riittää kun lunastaa em. osoitteesta pelkän lisenssin.

Missä ja Milloin?

PaikkaPäiväaika
   
   
   

 

Kausi aloitettin 14.8.2019, tervetuloa mukaan!

 

Valmentajat

Teijo Vähäkuopus, Pauli Heikkinen ja Valtteri Sandström.

Joukkueenjohtaja

Markus Laaksolinna.

 

Ota yhteyttä E2008 joukkueeseen tästä linkistä.