Kellon Lyönnin ja Stadiumin välille yhteistyösopimus

12.9.2018Kellon Lyönti ja Stadium Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien seuran varustehankintoja. Seuran TeamSales myymälänä toimii Oulun keskustan Stadium. 

2018-2019 Kellon Lyönnin seuramallisto

Seura on yhdessä Stadiumin kanssa suunnittelemassa seuramallistoa, jonka tarkoituksena on pukea seura yhtenäiseksi. Tarjoamme mahdollisuuden jokaiselle tunnustaa oman seuran värejä ylpeydellä! Seuramallisto koostuu suurimmilta osin Puman tuotteista. Sieltä löytyy toimivia ja tyylikkäitä vaatteita sekä kentälle että kentän laidalle, pienimmille junioreille sekä aikuisille.

Kerrytä bonusta ostoistasi seurallesi ja itsellesi!

Tästä päivästä alkaen kaikki seuran jäsenet, taustahenkilöt, vanhemmat ja sukulaiset sekä toimintaa tukevat henkilöt voivat Stadiumilla asioidessaan ohjata omat ostoksensa oman seuransa hyväksi. Hankkiutumalla Stadiumin jäseneksi ja linkittämällä jäsenyytesi seurasi hyväksi osoitteessa http://www.stadium.fi/ maksaa Stadium seuralle 3 % kaikista tekemistänne ostoista. Bonusta kertyy kaikista ostoista, kaikissa 29:ssa Suomen Stadium myymälässä. Ja mikä parasta, et menetä mitään omia etujasi!

Joukkueiden varustetilaukset

Joukkueiden toimihenkilöille on lähtenyt infokirje joukkueiden varustetilauksista ja niihin liittyvistä käytännön asioista. Varustetilaukset hoidetaan jokaisen joukkueen jojon/varustevastaavan toimesta ohjeiden mukaisesti.